Malzemeler: (4 kişilik)
1 adet orta boy karnabahar
1 çorba kaşığı kıyılmış taze nane
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı ince doğranmış roka
2 çorba kaşığı portakal suyu
2 çorba kaşığı limon suyu
Tuz
Zeytinyağı
Hazırlanışı:
Karnabaharı orta büyüklükte çiçeklere ayırın. Sonra bol suda
(tuzlu) çok hafif yumuşayana kadar haşlayın. Geniş bir kapta karnabahar
çiçeklerini ince kıyılmış taze naneyi, maydanozu ve rokayı karıştırın. Ayrı bir
kapta zeytinyağı, portakal ve limon suyunu karıştırın servis tabağına aldığınız
salatanın üzerine döktükten sonra servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder